Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
  

belso-ero.jpgKépzeljük el a testünket, mint egy dinamikusan mozgásban lévő energia egységet. Az energia szabadon áramlik, az egész rendszer pulzál, és ragyog. Csodálatos erő és szabadság áramlik belőle. Magában hordozza összes életeink tapasztalati energiáját, és fantasztikus szövedékként olvasható ez. Ez az energia jelenti a múltunkat, és jelenünket is. Ez az energiamező minden információt tartalmaz, mely megtörtént velünk előző, párhuzamos életeinkben, tartalmazza az eljövendő életeink potenciáljait is, és összeköttetésben áll minden más energia mezővel.

Amikor tapasztalunk, gyakran előfordul, különösen, ha negatív, fájdalmas a tapasztalás, hogy ebből az energiamezőből leválik egy-egy darab, és a tapasztalás színterén marad, sokszor önálló „életbe” kezd. Minél több ilyen van, annál nehezebbé válik a fejlődés, annál nehezebb magasabb szintre lépnünk. Ezek történhetnek jelen életünk, előző életeink, párhuzamos életeink traumatikus eseményei, tapasztalásai miatt.

Talán van is olyan emléked, amikor úgy érezted, ott maradt a lelkedből egy darab. Biztos lehetsz benne, hogy ez meg is történt.

A lelkünk szeretne a legmagasabb energiába eljutni, hisz emlékszik. Tudja, milyen érzés az. Tudja, hogy onnan jött, oda tartozik és oda szeretne visszatérni. A legtöbb esetben ez úgy történik, hogy hátrahagyjuk a testet, és visszatérünk. Aztán újra megérkezünk. Azonban ezek a lélekrészek, aspektusok, melyek leszakadtak, továbbra is kóborolnak mindenfelé. És talán most, ebben az életünkben azzal a konkrét céllal érkeztünk, hogy összegyűjtjük, hazahívjuk őket, integráljuk magunkba, és így érkezünk meg a legmagasabb energiába.

Ahhoz, hogy ezt meg tudjuk tenni, meg kell tisztítani magunkat azoktól a fájdalmaktól, negatív tapasztalatoktól, melyek létrehozták ezt az állapotot.

Erre remek módszer a légzésterápia.


Kapcsolatfelvételhez kattints ide >>>

https://lelekvalasz.eoldal.hu/cikkek/kapcsolat.html


 

Tehát mi mindent csinálhatunk a légzésterápia során:

 

  • Feloldhatjuk múltbéli traumáinkat, energia blokkjainkat.

  • Feltárhatjuk mi a valódi dolgunk, elhívásunk az életünkben, felfedezhetjük kreativitásunkat, különleges, eddig rejtőzködő képességeinket.

  • A testi energiánk aktiválásával felélesztjük a saját belső gyógyító energiánkat, mely gyógyítja a testet, és a lelket, az elnyomott érzéseket fel- és megoldja, javítja a közérzetet.

  • A lélekrészek, aspektusok hazahívásával, integrálásával megtapasztalhatjuk, milyen multidimenzionális emberként létezni. 


 

Hogyan működik a folyamat?

legzes1.jpgA lélegzés az alapja mindennek. Egy speciális lélegzés forma segítségével mély, relaxált állapotba jutunk, így tudunk belépni a tudattalanba, az energia mezőbe, ahol az összes információ rendelkezésre áll. Ebben az állapotban, a testi érzeteken keresztül, azok segítségével tudjuk feltárni a tartalmakat és ennek megértése, oldása után az energiája integrálódik az energiarendszerbe. Ezzel a leszakadt lélekrészeket hazahívjuk, integráljuk. Ez ellazulással, békés érzéssel jár, ebben az állapotban gyógyul a lélek és a test is.

Mindvégig tudatosak vagyunk, és szabad akarattal rendelkezünk. Semmi olyan nem történhet, melyre mi magunk nem adunk engedélyt. Az információkra, melyeket feltártunk, a folyamat után pontosan emlékszünk.


 

Szívből ajánlom azoknak, akik úgy érzik, elérkezett az idő arra, hogy ki-, és beteljesítsék életüket, hogy megtapasztalják, milyen teljes energiában létezni, élni, és teremteni itt és most.


 

Nem ajánlom azoknak, akik azt gondolják, hogy minden rendben van az életükben, illetve másoknak kellene megváltozniuk ahhoz, hogy jól érezhessék magukat, ragaszkodnak a saját „igazságaikhoz” és nem is szeretnének kimozdulni ebből a nézőpontból.

Tisztelet és szeretet nekik ezért.


 

A kapcsolatfelvételhez kattints ide >>>

https://lelekvalasz.eoldal.hu/cikkek/kapcsolat.html