Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újjászületés csoport

szuletes1.jpgÉletünk első, és nagyon meghatározó élménye születésünk. Ami ekkor történik velünk, képet ad lelkünknek arról, hogy milyen ez a világ, hogyan fogad minket, hogyan lehet benne élni. Azonban arról már kevesen beszélnek, hogy nagyon sok minden történik addig is, míg eljutunk ehhez az élményhez.

Történetünk a fogantatás előtt kezdődik. Amikor megtervezzük életünk kereteit, azt, hogy milyen feladatot választunk magunknak, milyen tapasztalásokat. Ehhez választjuk ki szüleinket, akik ezt fogják segíteni. Nem tévedés ez. Bármilyenek is ők, valójában az életükkel, tudásukkal a mi választott feladatunk beteljesítését segítik. A fogantatáskor már ezzel a tudással történik minden.

A 9 hónapos növekedés során megéljük anyukánk és a környezetünk érzéseit, ráadásul sajátunkként, mivel érzékelésünk ezt teszi lehetővé. Modern kutatások bizonyítják, hogy a magzat már egészen kicsi, néhány hetes korától érzékeli környezete érzéseit, reagál hőre, fényre, később hangokat is pontosan hall, hisz az anyaméh egyáltalán nem egy csöndes hely, olyan zaj van belül, mint egy forgalmas útkereszteződésben. Ezen felül ízeket is igen hamar érzékel. A stressz pedig - ahogy a felnőtt létben mindenki mást is - már az első pár héttől nagyon befolyásolja létét.

Vagyis bármi is történik kívül, arról ő pontosan tud belül, megéli, átéli azt. Ahogy eljön az idő a születésre, egyre kényelmetlenebb lesz a hely, egyre inkább minden arra késztet, hogy nekivágjunk a világnak. Optimális esetben a magzat dönt arról, hogy elindul, de sok minden nehezítheti  a döntésének megvalósítását. Akár még az is, hogy helyette, korábban valaki más dönt arról, hogy indulnia kell.

szuletes.jpgMaga a születés folyamata akkor ideális, ha az anya és a magzat szinkronban van, érzik és értik egymást, együttműködnek. Azonban félelmek, esetleg az anya kábultsága (pl. orvosi beavatkozás miatt) ezt az együttműködést rontják, vagy akár lehetetlenné teszik. Így az első tapasztaltunk nehezítetté, vagy akár reménytelennek tűnő vállalkozássá is válhat.

A megszületés utáni első, világról való tapasztalatok is igen mély benyomások. Ha rideg-hideg, ha nincs biztonság, ha elszakítják anyától a babát, ez mind azt üzeni, hogy a világ nem támogató, nem befogadó.

Ahogy ezt a 9 hónapot megéljük, átéljük, amilyen tapasztalatokat gyűjtünk, egész életünkben meghatározó lesz. Ez lesz az életstratégiánk, ez lesz a világról alkotott képünk, így fogjuk megoldani feladatainkat, így fogunk működni kapcsolatainkban.

Ennek az időszaknak a tapasztalatai, és a születés élményünk újraélése, tudatos szintre emelése, megértése hozzásegít minket ahhoz, hogy feloldjuk ezeket az energiákat. Ezzel lehetővé válik, hogy megismerjük az eredeti élettervünket, és megvalósítsuk azt, ha eddig nem így tettünk.

Ajánlom az újjászületés tréninget, ha

  • úgy érzed, nem vagy a helyeden, vagy nem tartozol ide,
  • nem kapsz támogatást, bármit is szeretnél tenni,
  • nem sikerül boldog kapcsolatokat teremtened,
  • rendszeresen elakadsz a feladataidban,
  • félúton feladod, bármibe is kezdesz,

mert gyanakodhatsz, hogy az első kilenc hónapban történtek miatt érzel és működsz így.

A csoportos születési folyamat varázsa abban rejlik, hogy olyan segítő energiákat ad, úgy zajlik, hogy nagyon hatékonyan segít a folyamatok megértésében. A régi időkben nem születtünk egyedül. Sokan segítettek, gondoskodtak mind az anyáról, mind a születőről. És ez a sejtemlékezetünk része. Ezt is előhívja a csoportos folyamat.

A születésed olyan volt, amilyen. Az események tudatosításával, újraélésével energetikailag oldódik fel a traumatikus élmény. A feloldás után pedig lehetőség van arra, hogy egy tiszta, természetes, segítő minőségű születési folyamatként tapasztalhasd meg, milyen valóban békésen, minden lehetséges támogatással megérkezni erre a világra.

És ez a tapasztalás lehetővé teszi, hogy olyan életet élj, mely támogató, melyben jól érzed magad, boldog vagy,  és elégedett. Te magad is és kapcsolataid is minőségi változáson mennek át.

A részvétel feltételei:

  • betöltött 18. életév
  • kizáró okok: ha valamilyen lélekhez, elméhez kapcsolódó kezelés alatt állsz,
  • epilepszia.

A csoport minimum 9 fő esetén indul.

A kapcsolatfelvételhez kattints ide >>>

https://lelekvalasz.eoldal.hu/cikkek/kapcsolat.html